Operation sova själv på dagen

är inledd för lilleman, inledd av hans far. Jag tycker fortfarande att det är lite jobbigt att lägga ifrån mig min lilla son. Nojig? Absolut! Samtidigt tycker jag ju också att det är lite skönt att till exempel gå på toa utan att behöva krångla med att förflytta honom mellan oss. Det kommer onekligen bli mycket enklare när jag är själv hemma. Vi har även börjat så smått att lägga ifrån oss honom på kvällen, eftersom han somnar vid 18 blir man lätt låst. Eftersom han sover själv på natten tycker man inte att det ska vara jobbigare för honom att sova själv övrig tid, men det verkar verkligen vara så. Normalt?! Ingen aning..

Idag är det valborg, många år sedan jag hade planer just denna dag, och i år är inget undantag. Vi funderar på att ta oss ner och lyssna på en ny växjökör på stortorget ikväll samt titta på elden vid sjön.


Barnloppis

Så var det åter dags att gå på barnloppis. Igår styrde jag och Lollo bilen mot IOGT för att fynda lite. (Hade hoppats på fröken Lindemann också, men magsjukan hägrade i Nydala) Jag var ute efter lite sommarkläder till Max, shorts, Linnen, kortärmade bodys samt lite pyjamaser. Hittade allt lite, men inte alls så mycket som jag hade hoppats, det säljs en aningens mer tjejkläder en pojkkläder. Tror att de ska ha en loppis till innan sommaren och hoppas få fynda lite till då. Tänkte lite på priserna som vissa satte på olika saker, en del tror att de kan få hur mycket som helst för slitna saker, mitt råd är att inte försöka få in lika mycket som man köpt sakerna för, man får inget sålt då. Hittade flera leksaker/lekmattor som jag gärna hade köpt, om de inte kostat multum. Sen förstår jag att man vill ha in så mycket som möjligt, men ibland var det löjligt.


Fynden från loppisen =)

Helgen har annats gått i umgängets tecken. Fredagen började med en mycket trevlig fika hos Gunilla och Per, skitsnack och kaffe stod på schemat. Därefter umgicks jag med min make, inte utan barn, men med ett barn som sov själv för kvällen. Visst, i korgen bredvid oss, men vi höll inte i honom när han sov för en gång skull. Igår, lördag så var Sabbacus och Oskar på whiskeyprovning, passade då på att umgås med Patricia. Vi hade en lugn och trevlig eftermiddag kväll med en mycket högljudd liten kille. Snacka om uppmärksamhetskrävande *haha*
Idag så styrde vi kosan mot Björn och Annika, alltid lika trevlig att träffa dem och Sindre. Har precis försöka att ringa fröken Lindemann för att höra hur det går i sjukstugan, men hon ville inte prata med mig, mycket dålig stil *pikpik* :P

Nu är det detta som gäller hos Keysers: operation söva Max. Eller han söver sig själv rätt bra =)


Update

Som ni säkert märkt har det varit dålig med uppdatering här och det har sina orsaker. Dels har jag varit lat och dels så har Max varit sjuk under de senaste veckorna. För er som följer mig på facebook vet att Max lidit av både det ena och det andra, främst har feber och diarréer varit det "stora". Vi har varit på barnakuten otaliga gånger, han har tappat i vikt och varit sur i kroppen, men nu verkar det hela börjas stabilisera sig och oron som ständigt har gnagt hos mig börjas sakta släppa. Han har fortfarande problem med magen, och det har vi fått reda på, kan pågå i några veckor innan det blir bra.

Vi har hunnit med lite besök innan och mellan sjukdomarna och tänkte försöka visa er dem i bild, annars blir det nästan för myckte text.


Från vänster: mormor Ingalill, moster Bitta, kusin Hugo och sist men inte minst har Max de gröna kläderna på sig som faster Klara sytt. Han blev så söt i dem och de används flitigt =)

Sista helgen i mars tog vi bilen och for upp till Säffle för att fira Ottos 25 årsdag. Det var också en resa för att resten av släkten skulle få träffa Max. Vi fick tyvärr inte bild på alla som höll i Max när vi var iväg, vi var rätt dåliga på att ta kort överhuvudtaget. Vi hade trevligt och bilresan till och från Säffle gick ok, kan inte begära för mycket av honom tycker jag. Förutom släktkalas så hälsade vi på Magnus och där träffade vi även det äkta paret Carman =) Det sker inte så ofta, men det är trevligt varje gång.




Från vänster: Lillebror, Morbror Sven-Ove, Anna och Charlie, Mamma, Pappa och så Frida =)

Vid påsk tog vi med oss lillkillen till Sköldinge för påskfirande. I år fick M inget påskägg, men fina presenter. Vi hann verkligen inte med att träffa alla när vi var hemma. Max blev ganska sjuk och vi valde så klart att inte ta med honom någonstanns. Vi hann med att säga hej till Sanna och Krister samt Frida D. Hem till Frida kom även Ida och Tobias. de har vi inte sett sen deras bröllop, ett glatt återseende. Även här fotade vi dåligt :/



Sköldinge och påskfirande

Igår kväll anlände vi till Sköldinge för att fira påsk. Bilfärden tog ungefär 4 timmar och Max som hela vägen, n'stan. han vaknade precis när vi passerat Norrköping för att äta lite mat. Värre var det förra helgen när vi åkte till och från Säffle. Då var han vaken mest hela tiden, skrek iofs inte så mycket när vi åkte dit, men däremot mer när vi åkte hem.

Idag har vi hunnit med att träffa Sanna och Krister, det händer inte så ofta och det var ett par mycket trevliga timmar vi hade med dem faktiskt. Vi ser dem alldeles för sällan måste jag säga. Samtidigt gör det inte så mycket, för vi kan ändå prata om allt, ibland känns det inte att det gått ett halvår sedan man sågs.
Det är en del besök som ska hinnas med under påsk, samtidigt som Max ska få umgås med mormor och morfar så mycket som det går.

RSS 2.0