Besök

Under sina första veckor har Max haft en massa besök och fått en massa fina presenter. Tack alla. Här kommer lite bilder i miniatyr (klicka för större storl)

Efter bara 6 h hade Max sina första besökare, Cissi och Ola kom till lätt BB och besökte oss. Finns ingen bild på Ola eftersom han vägra hålla M.


Dag nr två av M:s liv kom Dansk, Lollo, Daniel och Frida på besök




Farmor och farfar, morfar och mormor har också varit nere för att mysa lite



Niklas och Sofia tog sig tid att komma ner och "leka" lite. Så klart var wille med på ett hörn

Vi har haft fler snälla besökare, men alla har tyvärr inte hamnat på bild.

4 kg

och still going strong. Han växer vår lille Max och nu har han börjat stabilisera sig och inte gå upp 400 g i veckan. Allt rullar på, jag har nog fortfarande inte landat i föräldraskapet, men sakta men säkert är jag snart nog där.
Veckorna ser lika ut, vi roar oss jag och Max under dagarna och ibland så har vi Lollo på besök.

I helgen firade vi Dansk som fyllde 30 år, människorna runt omkring än börjar bli gamla :P Snart är man själv där, dock har jag ingen åldersnoja, längtar nästan tills jag fyller 35 år. Längtar och längtar kanske är ett starkt ord, men you get the point =) Oskar var ute på Pauze och firade honom på kvällen, blev glatt överraskad när O kom hem och inte var full. Med tanke på att han inte druckit på bra länge. Kan kanske vara det att jag hotade honom lite och meddelade att han kommer få ta hand om sin son oavsett hur har mår och kräks han sover han någon annanstans.

I helgen väntas besök av familjen Wiklund. Var länge sen nu och det ska bli mycket trevligt, längtar =)

Ett litet livstecken från oss, om än ett väldigt kort ett

Barnakuten x2

Inatt så var det åter dags att åka till barnakuten. Vi var där förra fredagen då Max i två veckors tid (halva hans liv) haft det jättejobbigt på natten med en massa slem. Då sa de att han lät fin och att vi skulle fortsätta som vi gjorde, med att sitta upp och sova samt ge nezeril och koksalt. Blev det värre skulle vi återkomma. Vi fortsatte med att sitta med honom (eller rättare sagt jag, pik), men inatt när han vaknade var han extremt täppt i luftvägarna av slem, det gick inte ens att mata honom,han orkade inte att äta. Så efter att ha talat med barnakuten så bestämde vi oss för att åka in.
Det konstiga med detta är att han mår oftast lite bättre efter ett par timmars vakenhet, så inatt också så klart. Han var fortfarande slemmig när vi kom in, men inte alls i närheten av vad han varit innan. Läkaren kom in och tittade och lyssnade. Max är fin i luftvägarna och inget konstigt på lungorna, jätteskönt att höra men hur går vi vidare då han faktiskt har det jobbigt på natten? Läkaren sa då att han troligvis har trånga luftvägar och att han förhoppningsvis inom några veckor kommer att "växa ikapp" sig samt att eftersom han växer så fort kanske inte systemet hinner med och mat och slem samlas i luftvägarna under natten när han ligger. Han har gått upp ytterligare 200 g sen i måndags, helt galet vad han växer fort.
Så, det vi ska göra är att fortsätta på samma sätt och hoppas att det släpper på honom snart. Det är inget farligt som händer och han kommer inte att kvävas.. Han var ärlig och sa att han faktiskt inte kan förstå hur jobbigt det är på nätterna då han faktiskt hade snälla barn som sov och inte gjorde en massa "hyss" på natten.

Nu har dessutom Oskar börjat jobba heltid, så nu blir det lite annat. Går inte att vila på samma sätt på eftermiddagarna. Ni skulle nog säga, sov när max sover. Det skulle jag kunna, om han sov. Han sover mycket lite på dagen, små korta stunder bara och sen tar han igen allt på kvällen. Men vi reder nog ut detta med, har ju andra lyckats med, varför inte vi =)

RSS 2.0