Sommarbröllop

Tänkte ta och lägga upp lite bilder från sommarens bröllop. Det första vi var på var Helen och Andreas, vi var i vackra Öjaby kyrka och i församlingshemmet på en trevlig fest.
 
 
Andra bröllopet var min brors och Sandras i Orsa. Det kan vi snacka om en kort, men lång resa. PÅ fredag eftermiddag åkte vi upp mot Orsa, 60 mil enkel resa. Det gick smärtfritt med Max, han sov mest på vägen dit. Vägen hem var han mycket vaken, men mestadels vid gott mod.
 
 
Sen har vi även i sommar haft möhippa och svensexa för Frida och Samuel. Dom fick en även om inte vi var bjudna på deras dag :P (pikpik)
 
 

Dagens besök

Idag har det varit en långsam dag, tiden har stått still i väntan på att vi i eftermiddags skulle få besök av Emma och Hålet. Kom hem från jobbet lagom innan paret entrade vårt hem! Det var så himla skönt att se dem, krama om dem och bara ha dem här en stund! Fika och massa skitsnack blev det, det behövde vi nog allihopa. Framåt kvällen lämnade jag och Emma grabbarna för en lite shoppingstund, blev inte mycket shoppande för min del (förutom mat), men det var skönt att bara strosa lite.
De har precis åkt hem och på nått sätt känns det lite tomt. Vi träffas väldigt sällan, men det är skönt när de väl är i närheten =)
 
 

Leos lekland

Idag har Max gjort sitt premiärbesök på Leos lekland. Nu när han är lite mer rörlig så var det faktiskt en rätt bra idé måste jag säga. De har en så bra inhägnad för de mindre barnen, så att de inte kan smita. Vi träffade upp Patricia och Lilja där och sen lektes det i 1,5 h med paus för mellanmål.
Max var rätt reserverad i början, men mjuknade upp lite iaf mot slutet. Verkar vara lite rädd för det mesta, konstigt nog. Nu har väl vi kanske inte varit de bästa föräldrarna och varit överdrivet mycket på lekpark och så, men han har alltid träffat folk och alltid varit med och gjort en massa och ändå är han rädd? Klart han ska vara reserverad om det är nått nytt, det kan jag tycka är bra, men ibland så känns det löjligt. Fast, det ska man kanske inte säga om ett barn som snart är 9 månader. Alla barn är olika och gillar olika saker, en del saker 'är mer skrämmande än andra. Sen ska man ju inte jämföra sitt eget barn med andras.
Kul hade vi iaf och det kommer vi att göra om. Barn under ett år går ju in gratis, så det är helt perfekt, alltså gratis =)

Max och Lilja hade en skön eftermiddag ihop =) Som ni ser på den sista bilden så leker Patricia liiite mer än barnen =)

RSS 2.0