Update

Som ni säkert märkt har det varit dålig med uppdatering här och det har sina orsaker. Dels har jag varit lat och dels så har Max varit sjuk under de senaste veckorna. För er som följer mig på facebook vet att Max lidit av både det ena och det andra, främst har feber och diarréer varit det "stora". Vi har varit på barnakuten otaliga gånger, han har tappat i vikt och varit sur i kroppen, men nu verkar det hela börjas stabilisera sig och oron som ständigt har gnagt hos mig börjas sakta släppa. Han har fortfarande problem med magen, och det har vi fått reda på, kan pågå i några veckor innan det blir bra.

Vi har hunnit med lite besök innan och mellan sjukdomarna och tänkte försöka visa er dem i bild, annars blir det nästan för myckte text.


Från vänster: mormor Ingalill, moster Bitta, kusin Hugo och sist men inte minst har Max de gröna kläderna på sig som faster Klara sytt. Han blev så söt i dem och de används flitigt =)

Sista helgen i mars tog vi bilen och for upp till Säffle för att fira Ottos 25 årsdag. Det var också en resa för att resten av släkten skulle få träffa Max. Vi fick tyvärr inte bild på alla som höll i Max när vi var iväg, vi var rätt dåliga på att ta kort överhuvudtaget. Vi hade trevligt och bilresan till och från Säffle gick ok, kan inte begära för mycket av honom tycker jag. Förutom släktkalas så hälsade vi på Magnus och där träffade vi även det äkta paret Carman =) Det sker inte så ofta, men det är trevligt varje gång.




Från vänster: Lillebror, Morbror Sven-Ove, Anna och Charlie, Mamma, Pappa och så Frida =)

Vid påsk tog vi med oss lillkillen till Sköldinge för påskfirande. I år fick M inget påskägg, men fina presenter. Vi hann verkligen inte med att träffa alla när vi var hemma. Max blev ganska sjuk och vi valde så klart att inte ta med honom någonstanns. Vi hann med att säga hej till Sanna och Krister samt Frida D. Hem till Frida kom även Ida och Tobias. de har vi inte sett sen deras bröllop, ett glatt återseende. Även här fotade vi dåligt :/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0