Grattis

Frida och Håkan till er lilla tjej! Den än så länge namnlösa lilla damen föddes den 30 maj, hon vägde 2880 g och var 47 cm lång. Den nyblivna mamman ringde till mig igår och berättade allt, en liten lyckatår nådde allt mitt lilla öga =)


Bilden är snodd från Fridas facebook, visst är de fina? =)

Köpenhamn

I onsdags var det då dags för en trip till Köpenhamn med jobbet. Oskar var hemma med Max så att jag kunde få en heldag med kollegorna själv. Hade han inte kunnat vara det hade Max fått följa med. Vi började resan 8.13 på Växjö tågstation, väl framme så var det dags att äta lite lunch. Blev på samma ställe som förra året och det smakade lika ok som då =) Eleverna som var med valde att äta kebab, dumt val då det visade sig att de fick magont rätt så snart. Som tur var blev det inte för illa så vi var tvugna att avbryta resan.
Efter det gav vi oss iväg på en lång promenad för att besöka Christiania, ett studiebesök som var mycket intressant. Det var som att entra en park först, tills man insåg att man var i ett eget litet land. Det kändes läskigt och spännande på samma gång. Men snacka om att det var mycket turister där, inte bara vi alltså. Väl lite längre in i "PARKEN" fanns en skylt där det stod : Have fun, don´t run it cause panic och no photo, it is still illegeal to sell grugs. Väl innanför skylten så var det ett kvarter med stånd, fulla med haschkakor och folk som bolmade till höger och vänster. Hade man stannat en timme hade man nog kännt en viss effekt.
Vi stannade inte länge, utan påbörjade promenaden tillbaka till stan, snacka om att den som tog täten gick fel :P Med tanke på vad vi intog den dagen så behövde vi iofs promenera =)

En skön dag med mycket gott att äta och dricka samt mycket roligt sällskap. Skulle vara skönt med en sån resa snart igen.
Väl hemma så sov Max gott och Oskar spelade tvspel och hade det gott med polare.

Torsdag, fredag nu har det inte hänt så mycket. Oskar har jobbat och jag har varit på promenader och bara varit =)

RSS 2.0