Bitter

Idag känner jag mig lite bitter. Jag är irriterad över att jag efter 5 års universitetsstudier inte kan få ett fast jobb. Jag har jobb så jag klarar mig, men fortfarande inget fast. Jag får faktiskt ofta höra att jag gör ett bra jobb, men vad hjälper det när det är näst intill omöjligt att få fast. Visst, jag vet att jag gör ett bra jobb och gör det jag ska, men jag vill ha mer.
Jag stör mig ännu mer på att jag nu har LAS företräde när det inte finns ett jäkla jobb att söka i kommunen, inte ens en USKtjänst ligger ute. Eller jo, det gör det men inte i kommunen, mest privat. Där hjälper inte LASdagarna ett piss faktiskt.
Det är väl bara att söka vidare och kämpa på, en dag så kanske även jag får ha semester på sommaren.

Dunder och brak

Inatt brakade åskan loss så det bara dånade om det. Vaknade av att regnet slog hårt mot plåttaket, det small så fönstrena skakade och blixten lös upp hela rummet. I detta läget var det ingen idé att ligga kvar och lite nyfikna som vi är gick vi upp och ställde oss och tittade på spektaklet. Oskar fann det liite jobbigt att titta på blixten då den var något bländande. Jag fann det mest fascinerande =)
Morgonen var sen lite mer lättandad, när det är varmt behövs urladdningarna. De får gärna komma lite oftare, lite mindre, men oftare så att man lättare kan andas.

Annars i veckan så var jag med jobbet till Köpenhamn, Examensresa för två elever. Har aldrig varit i Köpenhamn så jag kände att det skulle bli en trevlig tripp. Dock var inte K lika fint som jag förväntat mig faktiskt. Vi käkade först mat på en fin lite restaurang på Ströget och hade en skön stund, sen letade vi efter bussen som skulle ta oss ut ill aquariet i K och leta, ja det fick vi allt göra. När vi väl suttit på bussen en stund inser vi att det kommer ta en bra studn ut, närmare bestämt 45 minuter, helt galet i värmen. Nå, väl framme så betalar vi 100 danska och går in, men till vad!? Det var bara en liiten våning som tog max 15 minuter att gå igenom. Dessutom luktade det mögel och det gick knappt att andas. Snacka om en besvikelse för nästan oss alla.
Efter detta missöde och en bussresa till satte vi oss vi Nyhavn och åt en lite middagen, fin utsikt, vackra båtar och en hel del fin musik från "tiggare".
Det bästa med resan var det härliga sällskapet, det är alltid härligt att göra nått med T11 gänget =) Känns skumt att eventuellt inte få jobba med dem nästa år. Håller dock tummarna stenhårt för det.

Nu får det vara nog för ikväll. Har lovat inlägg om sabbacus och Patricias bröllop samt matupplevelsen på smekmånaden, det kommer, var lugna =)

Grattis

Frida och Samuel till er lilla Lykke som kom inatt vid fyra tiden. Äntligen är den lille hos er efter alla turer. Jag har haft äran att följa detta genom samtal och sms från Frida. Hon insåg att jag fick höra för lite från henne förra gången så nu tog hon i med allt =) Så, nu får jag inte klaga på att hon inte hållt mig uppdaterad.
Oskar är dock liite irriterad över att hon inte kunde knipt lite till då han faktiskt hade tippat på att ungen skulle komma ut imorgon, haha. Får se vad den lilla väger, får se om jag kan ha haft rätt på nått iaf. Dock hävdar jag att om Frida inte begärt en honnsvepning så hade ungen kommit ut den 11 juni som jag trott!

Det är lördag morgon, vi har familjen Wiklund på besök. Jättetrevligt att ha dem här faktiskt, vi kom fram till att de var här innan Erik föddes, alltså 2009, så det var på tiden =)
Alla ligger och sover och jag sitter och filosoferar, funderar på att jaga upp Oskar då jag är hungrig och faktiskt inte vill äta själv idag. Frågan är om det uppskattas!? Tveksamt....

Lovar att snarast försöka lägga upp bilder från Sabbacus och Patricias bröllop. Som ni märkt så har jag inte hållit mig ens till att veckoblogga, vilket är superkasst tycker jag personligen.

RSS 2.0