Höstlov

Grattis bästaste Frida på din 30årsdag!
 
 
 
Så, idag har jag och Lilleman inlett tre dagars höstlov tillsammans. Då jag jämnt är trött och slite nu för tiden så blev det en lugn dag.
Vädret ute var ju inte det bästa, jag äger ett par trasiga gummistövlar och ett par regnbyxor. That´s it! Men, Max är ju så klart tvungen att komma ut och leka lite. Han är ju inte heller den som klagar på att det är lite blött ute, älskar att hoppa i pölarna och dricka regnvatten från alla dess konstiga ställen, haha. Helst vill han att mamma också ska hoppa och bli blöt.
Efter 45 minuter fick jag iaf nog och gick in med skitgrisen, var bara att slänga kläderna i tvättmaskinen. En nöjd kille fick lite mat och sov sen gott i ett par timmar =)
 
 
Efter middiagsvilan blev det lite kaffe och skitsnack hos Per och Gunilla, Max gillar att få hänga hos dem ibland och jag med =)
 
Lyckades få lite egentid på Citygross, jätteskönt att få komma iväg, även om det innebär att handlar blöjor och sånt. Fast träffade på en kär gammal vän, Sigge, som höll mig sällskap genom butiken. Skittrevligt att få snacka ikapp lite, även om vi skulle behövt ett par timmar till.
 

Halloween i bilder

 
Jag hoppas jag fick med de flesta som deltog i helgens lilla skräckpartaj! 
 

RSS 2.0