Fotboll

Idag hade det varit nice att vara på Ullevi, United mot Barcelona. Har polare som är där, lite avis är jag allt. Sitter och tänkter ibland på vad jag hade gjort om vi inte hade haft vår underbara lilla son. Jag kan ju inte sticka under stolen med att det mesta är lite enklare utan barn, speciellt när man bor långt från familjen. Att vara spontan och bara sticka och göra saker funkar inte lika bra. Klart vi åker iväg, en hel del faktiskt, men jag vill inte ta med min lilla på konserter och stora arrangemang. Han är dock redan inbokad på fotboll nästa år, det är fotbolls EM för kvinnor i stan nästa år och då ska vi alla gå.
 
Idag har det varit en så där dag, allt har blivit upp och ner med mat och sömn. Mat ska vi inte tala om, han vägrar äta lagad mat (eller mat på burk för den delen) vad sjutton ska jag göra !? Vad gör jag för att han ska vilja ha? Han kan ju inte leva på gröt och vällning, eller ja han verkar tro det iaf. Det är tur att han är rund och go =)
 
På fredag börjar jag smått att börja jobba, det är helt sjukt. Allt har gått så fort att jag inte har hunnit tänka efter än hur allt känns. SOm ni alla vet som läser bloggen så har jag längtat efter att börja jobba, nu känns det lite vemodigt, även om det ska bli himla skönt. I måndags fick jag iaf beskedet om att jag fått tillbaka mitt jobb och tog då upp det här med om jag då blir LASad eller hur det blir. Chefen skulle ta reda på detta och på tisdagen fick jag reda på att jag får en tillsvidare! Kändes skitbra =) Oskar fick även han reda på att han, trots mycket kort varsel, får föräldraledigt from v. 34. Skönt att det inte krånglade iaf, det innebär att M är med mig på jobbet en vecka. Det funkar fint då det är förberedesler inför terminstart nästa måndag och inga elever på plats.

Lugn dag?

Idag hoppas jag på en lugn dag, inte en lugn dag i bemärkelsen att vi inte ska göra nått. Utan att min son och jag "inte är i luven på varandra" Det låter helt fel att säga så, kommer dock inte på nått annat ord för det. Igår hade vi en hems eftermiddag. Efter besöket på BVC, kom vi hem, åt lunch och myste. Sen gick nått åt skogen, han var fruktansvärt gnällig, skulle inte sitta själv, skulle inte sitta i knät, skulle inte sova, skulle leka, skulle inte leka. Det var första gången jag verkligen kände att det var skitjobbigt. Vid matningen sen så spårade det ut, haha. Han vägrade äta min goda kyckling och skrek bara, tog upp honom i famnen och testade om det gick bättre. Det gjorde det ju så klart, slutade med mat ÖVERALLT och ett bad efter maten. Jag hade till och med kyckling på strumporna! Tur att Oskar kom hem där så jag fick lite avlastning, helt galen eftermiddag. Han visade som "tur" var hurmöret för Oskar också, annars brukar han bli lugn av sin far. Vilket iofs är rätt skön =)
 
Natten har varit rätt ok, M var vaken nån timme, men lekte i sängen och somnade tillslut. Vaknade för dagen kl 05.00. Lite för tidigt för mitt tycket. Oskar fick ta honom, så jag fick sova nån timme till. Det blev mer än en timme då Oskar tog med honom upp när han skulle äta frukost. Jätteförvånad blev jag när han kom in och sa att han var tvungen att åka till jobbet och det var behövligt med den extra sömnen.
 
Nu får vi se vad dagen har att erbjuda, vi skulle umgåtts med Patricia och Lilja här på förmiddagen, men det har kommit lite annat emellan. Är ju Karl-Oskar dagarna så vi kanske tar en trip ner på stan om vädret håller i sig.

RSS 2.0