Dagens fynd

Idag så var det barnloppis nere på IOGT, missade förra gången så tyckte det var dags att fynda lite nu. HIttade en del, men märker att nu när man ska fynda strörre storlekar så finns det inte så mycket. Det är så klart förståeligt då ungarna leker mer i den här åldern/storleken. Byxor var näst intill omöjligt att hitta, så det blir att titta på Ullrared när jag ska dit om ett par veckor.                                                                                                    
Köpte ett bowlingset och en fin rosa väska med en pingvin på. Oskar tyckte väl inte riktigt att Max skulle ha en rosa väska, men va fan. Visst jag köper inte rosa kläder, men leksaker är skitsamma för mig.
 
 
 

Vi har haft lite höstlov jag och Max, det innebär att vi har lekt, lekt, lekt och tittat på tv. Ja, en massa tv faktiskt (kanske lite väl mycket), men jag vill också ha lov.
 

Klicka på dem så blir de större
 
Jag har även funderat en massa de senaste dagarna.På det mesta skulle jag vilja säga, men mest har jag funderat på det här med vänner och vänskap.
Det finns ett flertal människor som jag önskar att jag hade mer kontakt med, jag önskar att det var lite som förr då man sågs och hördes jämt. Visst, vi har alla förändrats och flertal skaffat barn, men ska det vara ett hinder för att hålle den bra vänskap vi ändå hade levande? Tänker ofta att jag är dålig på att höra av mig, jag hör av mig och sen efter några månader tänker jag samma sak igen.. Tiden har flugit iväg och den andra parten har inte heller hört av sig. Då blir jag lite töntig och tänker att "varför är det bara jag som ska höra av mig" och skiter i det. Jättetråkigt eftersom dessa människor har varit så viktiga för mig en gång och är nog egentlgen fortfarande det. Jag saknar dom, som fan! Nu när det finns barn med i bilden skulle jag vilja höras och ses oftar, jag vill att Max ska lära känna de som är viktiga för mig. Jag vet bara inte hur, i nuläget, det ska gå till.
 
Sen finns det vissa människor som bara tar energi och som jag fram tills nu försökt ha kontakt med, men inte fått så mycket gehör (trots att de säger att det är kul och trevligt att höras av), så eftersom  jag har så mycket annat att lägga energi på nu så struntar jag i dem.
 
Ska iaf åka och hälsa på en fin vän och fira hennes 30årsdag idag =)
 
 
 
 
 

RSS 2.0