Feber, feber, feber

Ja, den lilla Glisens feber tycks inte vilja ge sig. Han har haft hög feber sedan i lördags kväll och det vill inte riktigt ge med sig. Vi hade tid på BVC igår för vävning och mätning, så även om han inte var helt pigg, så åkte vi dit med honom. Dels för att få lite råd om hur vi ska göra med saker och ting och dels för att vi var nyfikna på längd och vikt. Vi talade om hans senaste sjukhusbesök osv. När vi talade om febern så sa hon att man brukar ge kombinerat ipren och alvedon för att få ner de höga febertopparna, men eftersom Max inhalerar (för att han har en störning på andningsvägarna) så rekommenderas att man ej tar ipren. Snacka om irriterande.
Vi fick iaf rådet att, om febern inte har gett sig innan torsdag och han inte har några andra symtom på infektion, ska vi ringa till Barn igen. Snacka om stammisar på det stället. Vi har nog träffat alla läkare som jobbar där. Mått och längd, ja han väger ju inte 10 kg än iaf :P 9990 kg och 71 cm lång (ja, det händer inte mycket på längden, men 1,5 cm sen sist iaf)

Kommentarer
Postat av: Gosia

Vad är det för störning han har på andningsvägarna? Vår yngsta inhalerar också, men vi har aldrig fått rådet att han inte ska ta Ipren :/

2012-11-30 @ 20:51:47
URL: http://ohnej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0