Pepparkaksbak...

hann jag med igår. Har inte riktigt gjort upp allt än. Köper city gross egengjorda deg, den är grymt god. I normala fall köper jag inte färdig deg eftersom de oftast är goda om de inte är gräddade, men denna deg gör sig bra "rå" som gräddad =) Så nu har vi pepparkakor för ett tag framöver, Oskar får nog ta med sig lite till jobbet till och med.
Jag ska ju försöka undvika att äta alldeles för många ;)

Fick ett positivt besked från en instans på försäkringskassan iaf. I ett tidigare inlägg berättade om att de krångla som attan kring allt som hade med mina anställningar att göra. De pappren som jag skickat in dög inte och att de absolut inte skulle räkna varken si eller så, att anställningen var tvungen att vara si och så lång, att jag inte kunde komma med några förslag om hur hon skulle räkna osv. Nu ringde hon igår och berättade att hon nu att kollat igenom allt igen och att det som var mest fördelaktigast för mig var att räkna på de tre sommarmånaderna som jag jobbat under 2009. Gången innan sa hon att hon inte alls kunde räkna från 2009, men nu gick det och jag är rätt nöjd med SGI:n hon kom fram till. Nu är det bara att sätta sig ner och ansöka om föräldrapenning och ser hur mycket det kommer att krångla där. Fattar inte att det ska vara en sån djungel.

Idag har jag även fått inse att det snart är kört att gå i trapporna på jobbet samt köra bil. Det känns skitlöjligt att snart inte kunna göra sådana enkla saker, men nu är det bara 5 veckor kvar och gilla läget är nått jag måste göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0